Bun Bun at Home: vi lagar, du serverar

Bun Bun at Home är en kasse fylld med allt som behövs för att göra våra egna Viet Tacos hemma. Allt kommer färdiglagat i separata förpackningar – bara att värma proteinet, sätta ihop tacon och njuta av alla spännande smaker tillsammans med nära och kära. Tips på hur vi tycker att man bäst bygger ihop sin Viet Taco följer med.

Kassen innehåller fyra olika proteiner vilket ger en trevlig smakbredd, alternativ en vegansk kasse med dubbelt av de vegetariska proteinerna:

  • Bräserad fläsksida
  • Citrongräsmarinerad kyckling
  • Grillad och marinerad tofu
  • Marinerad portobello

Vetetortillas, picklad morot och rättika, vår egen mayo, sriracha, spicy hoisinsås, koriander och rostad lök ingår. Maten är nöt- och laktosfri. Glutenfria majstortillas kan fås om du vill. Hör av dig vid fler frågor kring allergener.

Vilken dryck passar till maten?

Tillsammans med Kvarterets Kombucha har vi tagit fram vår alldeles egen Kombucha. Smakrik, läskande och välgörande på samma gång. Och, hos Nils Oscars har vi fått hjälp att ta fram en alkoholfri lager som passar som handsken till vår mat. Vi är så stolta över samarbetet med dessa grymma bryggerier som hjälpt oss att ta fram drycker som passar perfekt till vår smakrika mat! Bun Bun Kombucha 45 kr, Bun Bun Lager 40 kr.

För att beställa, maila din order till eat@bunbun.se. Ange även när och var du vill hämta din kasse i vår restaurang eller i vår foodtruck