Bun Bun at Home: vi lagar, du serverar

Bun Bun at Home är en kasse fylld med allt som behövs för att göra våra egna Viet Tacos hemma. Allt kommer färdiglagat i separata förpackningar – bara att värma proteinet, sätta ihop tacon och njuta av alla spännande smaker tillsammans med nära och kära. Tips på hur vi tycker att man bäst bygger ihop sin Viet Taco följer med.

Kassen innehåller fyra olika proteiner vilket ger en trevlig smakbredd, alternativ en vegansk kasse med dubbelt av de vegetariska proteinerna:

  • Bräserad fläsksida
  • Citrongräsmarinerad kyckling
  • Grillad och marinerad tofu
  • Marinerad portobello

Vetetortillas, picklad morot och rättika, vår egen mayo, sriracha, spicy hoisinsås, koriander och rostad lök ingår. Maten är nöt- och laktosfri. Glutenfria majstortillas kan fås om du vill. Hör av dig vid fler frågor kring allergener. Det är gott om mat i kassarna som med råge räcker till antal personer nedan.

2-3 personer: 395 kr

4-5 personer: 595 kr

För att beställa, maila din order till eat@bunbun.se. Ange gärna adress samt mobilnummer vid beställning om du beställer en av våra kostnadsfria hemkörningar (se sociala medier för dagar). Du kan naturligtvis också alltid hämta din kasse på vår restaurang.

Vilken dryck passar till maten?

Tillsammans med Kvarterets Kombucha har vi tagit fram vår alldeles egen Kombucha. Smakrik, läskande och välgörande på samma gång. Vi är så stolta över samarbetet med detta grymma bryggerier som hjälpt oss att ta fram en kombucha som passar perfekt till vår smakrika mat! Bun Bun Kombucha 45 kr. Annars passar en ljus lager med bra maltsötma eller ett vitt vin med lite högre fruktsötma.