Bun Bun i Täby

Bun Bun står vid Mekonomen i Roslags Näsby / Ella Gård torsdagar 17 – 19 och lördagar 17 – 20. Beställ gärna maten i förväg och hämta vid önskat klockslag. Förbeställningar tas emot fram till 16.00 aktuell dag. Vi gör vårt bästa för att ni ska kunna hämta maten på önskad tid, men ibland är det många som vill hämta samtidigt. Vi kanske frågar om ni kan tänka er att justera tiden lite i så fall. Det går självklart bra att komma även om du inte har förbeställt.

  • Välj ur menyn nedan
  • Maila önskad beställning till info@bunbun.se
  • Du får ett bekräftelsemail med en totalsumma samt swishnummer för betalning
  • Ange om du vill hämta maten klockan 17, 18 eller 19

Steg 1, välj din bas:  

Bánh Mì   (100 kr)

Alla Bánh Mì serveras i en nybakad baguette med krispigt syrliga pickles, jalapeños, gurka, koriander, vår egen majonnäs och Sriracha. 

Nudelsallad  (110 kr)

Tunna, ljumma vietnamesiska risnudlar täckta av Spicy Hoisinsås som toppas med syrliga pickles, koriander, vårlök, majonnäs, jalapeños, gurka, Sriracha och rostad lök för extra crunch.

On Rice  (100 kr)

Basmatiris som kokas med rostad vitlök och gurkmeja, serveras med vår take på sweet and sour-sås och toppas med syrliga pickles, koriander, vårlök, majonnäs, jalapeños, gurka, Sriracha och rostad lök för extra crunch.

Viet Tacos  120 kr

Små vetetortillas med bland annat majonnäs, krispigt syrliga pickles, korinader, rostad lök och Sriracha. Välj bland tre alternativ:

  1. Standardtallrik (En av varje smak nedan, spännande smakbredd!)
  2. Meat Lover (2 x fläsk, 2 x kyckling)
  3. Vego (2 x tofu, 2 x portobello)

Vid förbeställningar kan ni välja bland de tre alternativen ovan. Om ni beställer vid trucken går det bra att även beställa tre tacos samt att kombinera smakerna hur ni vill.

Steg två; Välj bland följande smaker:

Bräserad fläsksida
Fläsksida från Lövsta Gård bräserad viet style med socker, vitlök, lök, fisksås, salt och svartpeppar. Vår storsäljare!

Citrongräsmarinerad kyckling
Innerfilé som marineras i citrongräs, chili, lök, vitlök, fisksås, salt och socker. Kycklingen ångas för saftighet och maximal smak. 

Marinerad och grillad tofu
Tofu från Yi Pin i Vallentuna. Tofun marineras i svensk rapsolja, soja, sesamolja, vitlök, chili och Sriracha, därefter grillas den för extra yta med lite crisp. 

Marinerad portobellosvamp

Matiga skivor av portobello marineras i spicy hoisin och vänds på stekbordet. Den balanserade sötman, syran, sältan och hettan i vår spicy hoisin passar utmärkt till portobellon. 

Barnmeny 70 kr inkl. en Smakis

Nudelsallad, On Rice och Viet Tacos kan fås som barnmeny. Inte så spicy, inga syrliga pickles och inga läbbiga gröna grejer. (Fast för våghalsiga så är det bara säga till så lägger vi på det också-)