Vår mat
I den mån det går väljer vi närproducerat. Ungefär 70% av allt protein vi serverar, kommer från uppfödare och producenter inom 30 minuter från våra restauranger.
Vi har genom åren utvecklat processer och rutiner som minimerar vårt matsvinn. Det mesta av det lilla mängd mat som kastas hos oss är det som våra gäster inte orkat äta upp.
Vi lagar våra egna såser från grunden, istället för att importera såser gjorda på andra sidan jorden.
Vår huvudleverantör har ett väl utvecklat hållbarhets- och miljöprogram. De var till exempel först med eldrivna leveransbilar i sin bransch.
Vår mat serveras på komposterbara engångstallrikar. För att stimulera till att de återvinns, är vi en del av &Repeats pantsystem där du får mer pengar tillbaka när du pantar tallriken än vad du betalar i pant.
Våra medarbetare
Det viktigaste vi har är våra medarbetare. Vi erbjuder en trygg anställning som omfattas av Kollektivavtalet.
Via FORA får våra medarbetare även en tryggare tjänstepension och försäkringar.
Det lokala samfundet
Bun Bun sponsrar ungdomsidrott i Norrort.
Vi är delaktiga i ett program för återanpassning i arbetslivet.