Våra egna såser
och utvalda favoriter
Japansk Risvinäger
Äkta japansk risvinäger utan tillsatser eller tjafs. Vi använder denna för att tillföra en fräsch syrlighet i vår mat. Den har även en given plats i hemmaköket.
Japansk soja
Vår utvalda japanska soja, med tydlig sälta och umami. En fermenterad och kraftfull japansk soja som har en given plats hos oss.
Soja & sesammayo
En len mayo med sälta och umami från sojan som balanseras mot toner av rostade sesamfrön. Passar till det mesta, extra bra går den till halstrad tonfisk, hemmasushin och som tillbehör till grillat.
Xa Xiu
Vår take på den kantonesiska BBQ-såsen Xa Xiu (Char Siu). Lyfter den snabbinköpta grillade kycklingen till nya höjder, men kommer till sin fulla rätt om du marinerar och penslar grillbiten med den.
Spicy Hoisin
Vår allround sås: söt, syrlig, salt och lite het. Använd istället för vinaigrette i sallad, glasera grönsaker, rotfrukter och svamp, höj onsdagspytten till en helt ny nivå eller bara ha den framme som en smakhöjare.
Chili Mayo
En komplex och smakrik chilimayo med lika mycket djup som hetta. Doubandjiang, Shaoxing, five spice och mycket mer gör vår chilimayo helt unik. Passar till allt tycker vi.