Prisbelönt streetfood sedan 2013

Vår story

Världens smaker i varje tugga

En frisk höstdag 1954, vinkade vietnameserna av fransmännen, men de behöll godsaker som bröd och mayo. Cyklande gatuförsäljare fyllde på med inhemska smaker längs vägen och så föddes det som många kallar för världens godaste macka, Bánh Mì. I varje tugga balanseras det klassiska franska köket med höga asiatiska smaker. Denna filosofi genomsyrar all vår mat: varje tugga ska bjuda på spännande smaker, olika konsistenser och härliga kontraster.

Precis som de cyklande gatuförsäljarna, plockar vi inspiration längs vägen. Kan man ha en japansk soja & sesam-mayo, en kinesisk BBQ-sås eller mexikanska tortillas i vietnamesisk mat? Självklart! Kvalitet och smak-upplevelse är viktigare än att kunna sätta en exakt etikett på maten. Vi lagar vår mat och våra såser helt från grunden i vårt huvudkök på Södermalm.

När vi startade Bun Bun 2013, rullade vi runt på Stockholms gator i en av stadens absolut första foodtrucks. Trucken lever numera sitt eget liv och vi serverar istället mat på våra restauranger, på cateringar och events och levererar mat till releaser, fester, AW och mysiga hemmakvällar.

Sugen på Bahn mi? Beställ
smidigt online

Snabbt och enkelt, streetfood när den är som bäst – beställ
online, via knappen nedanför